Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
qianqian

Kopen Nike Air More Uptempo

Recommended Posts

qianqian    0

nike-air-more-uptempo-pinstripe-av7947-001-3.jpg

Vorig jaar zette het baanbrekende Kopen Nike Air More Uptempo-silhouet een kickstart in voor een heropleving van nostalgische basketbalsilhouetten van Nike uit de jaren 90, waaronder ook het Air More Money, met name. Nu is de luide Uptempo-sneaker weer terug met een kleurenschema dat dient als een knipoog naar de Georgetown Hoyas. De Hoyas waren ontegenzeggelijk een van de topcollege-basketbalprogramma's in de jaren 80 en 90, met persoonlijkheden zoals Patrick Ewing en hoofdtrainer John Thompson die de schijnwerpers opvulden. Gekleed in Cool Grey en Midnight Navy biedt dit gewaagde basketbalaanbod fans van andere voormalige Big East-teams nachtmerries die hen eraan herinneren dat ze het moeten opnemen tegen een van de moeilijkste teams van het land.

Gedragen door Scottie Pippen tijdens het Bulls 'kampioenschap runnen dat legendarische seizoen, de schoen heeft een zwart lederen basis, terwijl de gigantische "Air" branding op zowel de laterale als mediale zijkanten in wit komt met rode geborduurde contouren. Pinstripe-stijl zwarte 'Air'-merkhits verschijnen op de letters, terwijl zwarte veters gespikkeld met rode en witte hits voor meer contrast zorgen. De dikke tussenzool komt wit aan, terwijl de Kopen Nike Air More Uptempo is in een gewaagde karmozijnrode kleur.

Met een officiële release die op het moment staat gepland op 30 augustus, kunnen enthousiaste fans die op zoek zijn naar dit Georgetown Hoya-vriendelijke Kopen Nike Air More Uptempo, dit een beetje vroeg doen. Gekleed in een passende combinatie van Cool Grey en Midnight Navy, is dit intimiderende en opvallende retro hoepelsilhouet perfect gekleed in een kleurenschema gemaakt voor een van de ruigste en zwaarste collegebasketbalprogramma's van de jaren 80 en 90.
http://www.vvvfabricnl.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×