Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
dyanesds

Köp Adidas NMD R1

Recommended Posts

dyanesds    0

cny011.jpg

För mer information, vänligen klicka här: www.skortmall.com

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgade Köp SPAM NMD R1 äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess andningsbara primeknit övre och EVA-insatser på mellansolen som draperas i respektive färgväg. Kompletterad med en ren, vit boost-enhet, en fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

SPAM NMD R1 på Nätet Med City Sock i svart förenas med sin släpp, är detta par i huvudsak skuggat i orörda vita. Består av breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverlagringar på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en strumpliknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Som en del av det standout-färgade boostpaketet, presenteras denna Rea SPAM NMD R1 Skor med en kärna svart boost igen, eftersom den kommer att göra sin debut om ett par dagar. Livsstilssilhouetten består helt enkelt av en grå / svart micro-ribbstickad vävt övre, med fler tonala svarta accenter som adormerar sitt tydliga snörningssystem, hälbricka, EVA-insats på baksidan och underskrift i full längd sålunda för att runda ut sitt smyg design.

Förra månaden såg vi SPAM NMD R1 Dam Billigt göra sin debut i en mängd olika färgvägar för män och kvinnor. I helgen återkommer den nya NMD med en ny funktion. Droppande i denna Core Black colorway, SPAM NMD XR1 har en andningsbar och flexibel Primeknit övre för en förbättrad passform tillsammans med gjutna TPU kvartspaneler, EVA mellansula pluggar och en blacked out Boost mellansula, en första för NMD XR1.

SPAM kommer att ge oss en annan färgväg av den helt nya SPAM NMD R1 Herr Populära nästa helg som en del av deras NMD Colored Boost Pack. Släpper ut tillsammans med en helt svart och en helt röd version av den ursprungliga NMD, vilket kommer att markera första gången NMD XR1 släpper ut med en färgad Boost mellansåla. Som du kan se i bilderna ovan kommer den här modifierade versionen av den nya populära adidaslöparen att klä sig i svart från topp till tå och slår också med mocka i detalj på tungplåstret och hälfliken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×