Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
jalenpaucek3

Adidas Originals Tubular Opruiming

Recommended Posts

Image

Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

Het Adidas Originals Tubular Opruiming wordt tot nu toe vooral in stijlvolle, toonarme of contrastarme kleuren weergegeven en krijgt dit najaar een intrigerende nieuwe variatie in de vorm van een nieuw patroon op het bovenstuk van Primeknit. In een zwarte basis biedt het slanke en futuristische silhouet hoog contrast witte accenten met een uniek geometrisch patroon van strepen met rechthoekige "breaks", waardoor een nooit eerder geziene look voor de buisvormige doom ontstaat. Deze laatste Tubular Doom zal later dit najaar beschikbaar zijn bij geselecteerde adidas Originals-handelaars over de hele wereld.

Adidas Originals Tubular Online Kopen blijft gecertificeerde lifestyle-edelstenen produceren, of het nu gaat om hun adidas NMD-catalogus die met de dag groeit of de Ultra Boost en de 'Uncaged'-variant. Maar een model dat we dit aankomende najaar 2016 seizoen niet kunnen vergeten - en we twijfelen er niet aan dat de drie strepen herinneringen blijven sturen in de vorm van geweldige kleurstellingen - zal de adidas Tubular Doom Primeknit zijn. Natuurlijk, het model springt eruit op het gepatenteerde Boost-dempingsysteem, maar als je originele 1993 inspiraties, suède overlays, neopreen middenvoetriemen en een Primeknit-geweven constructie combineert, zal dit paar moeilijk te doorstaan zijn.

De Adidas Originals Tubular Sale nl-serie blijft de levensstijlafdeling van het klaverblad behouden, zelfs met de collectieve aandacht van de meeste fans, zoals de Ultra Boost- en NMD-lijnen. Voor degenen die op zoek zijn naar hun Tubular-spel, is er geen betere optie dan de adidas Tubular Nova PK, een premium paar dat een geventileerde afwerking toevoegt dankzij een Primeknit-geweven bovenwerk, een ondersteunende synthetische kooi-overlay die direct verwijst naar de originele vroege jaren 90 Tubular, en een instapper voor extra comfort.

We Adidas Originals Tubular Sale Nederland gezien dat een aantal kleurvlakken suède-afwerkingen en monochromatische neigingen toevoegt, maar de "Chili Red" -look van vandaag is een oproep tot actie voor de vetste. Een combinatie van een levendig rood en zwart geweven bovenwerk maakt gebruik van een bijpassende rode overlay en hielconstructie voor een baanbrekende kleurkeuze. De flexibele en altijd comfortabele buisvormige buitenzool krijgt een eenvoudige witte tint om de zaken niet te ingewikkeld te maken.

Adidas Originals Tubular Waar te Koop hield een speciale lanceringsevenement voor hun geheel nieuwe Tubular Invader Strap bij Shiekh Shoes in het centrum van Los Angeles. De Tubular Invader Strap, die enkele ongerepte details met suède bovenmateriaal en een stijlvolle riem aan de bovenkant heeft, is verkrijgbaar in verschillende kleuren geschikt voor elke outfit en persoonlijke smaak. Gemachtigde sneakerverzamelaar The Perfect Pair was aanwezig om een deel van zijn adidas-collectie te presenteren terwijl hij zijn eigen kijk op deze gloednieuwe schoen gaf.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×