Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
carlenvb

Adidas Gazelle hvid løbesko

Recommended Posts

carlenvb    0

"adidas-i5923-d96604-1-os.jpg

Ultimativ enkelhed i tre årtier og tælling. Denne version af Adidas Gazelle hvid løbesko ærer favoritversionen af 1991, med de samme materialer, farver, teksturer og proportioner som originalen. Læderets overkant har kontrast 3-striber og hælflik, der ekko i begyndelsen af 90'erne stil.

I dag er adidas Adidas Gazelle mænd Sko Danmark Online stadig en ikonisk sneaker i tiderne, der er lige så multifunktionel som den var tilbage på 60'erne. Med forskellige farver, samarbejder og materielle muligheder forbliver Gazelle et stort blankt lærred til mærket, hvilket giver et udvidet tilbud som ingen andre.

Gennem Hip-Hop's boom i Europa var Adidas Gazelle dame sko billig nu en hovedrolle-træner, da folk efterlignet Adidas Superstar eller Adidas Campus udseende - modellerne kun tilgængelige for dem på omslag på albummuffer, men bestemt ikke let tilgængelige for masserne. Kom 1990, og Gazelle havde opnået en betydelig status for at garantere et genudstedelse som en del af Adidas Originals-sortimentet med en lidt mere opformet form for at matche den nuværende tendens.

På nuværende tidspunkt voksede britiske Britpop kultur gennem bands som Oasis, Blur og Suede, der trængte ind i populærkulturen og cementerede Adidas Gazelle guld billige online priser som et must have klædeskab. Skoen var bestemt heller ikke begrænset til et mandligt publikum, som fungerede som et standardproblem for Supermodeller fra 90'erne. Kate Moss på billedet bar Adidas Gazelle religiøst.

https://www.upcomingagain.com/"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×