Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
brooke65

Nike Free Opruiming

Recommended Posts

brooke65    0

Posted Image

Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

De Nike Free OpruimingII valt somber in de herfst met deze nieuwe donkerblauwe colorway. Nogmaals in een tonale presentatie zoals we die in eerdere releases hebben gezien, is de tweede versie van de Free Inneva geweven die wat suède bekleding toevoegt aan het ingewikkelde weefsel in Obsidian van boven tot onder met reflecterende strepen op de teen en hiel.

Goud is overal waar het gaat om sneakers deze zomer, inclusief op de nieuwe damesschoen Nike Free Online Kopen, de Free Connect. De stijlvolle en functionele instaptrainer met een flexibele vrije buitenzool die ideaal is voor cardio en circuits, krijgt de op Olympische stijl geïnspireerde gouden medaille-makeover, met zijn eenvoudige mesh bovenwerk en elastische steunriem in zwart met felgekleurde metallic-gouden Swooshes.

De Nike Free Sale nl is terug voor de zomer van 2016. Het vervolg heeft nooit de blijvende indruk gemaakt die het origineel heeft gehad, mogelijk doordat de leren overlay de helft van de glans van het geweven bovenwerk opneemt. Gelukkig is de OG terug en klaar voor actie met deze eenvoudige Black and Summit White colorway met een hoog contrastthema voor de in elkaar grijpende geweven constructie. Een hoogwaardig leer landt op de hiel en de tong terwijl een Nike Free 5.0-buitenzool zorgt voor responsieve demping en een natuurlijke bewegingsvrijheid voor een extra comfortabele rit.

Na het uitbrengen in helder koraal en aqua afgelopen zomer is de Nike Free Sale Nederland dit jaar terug in een andere unieke tonale tint met deze "Celery" colorway. Deze keer is het de Free Inneva Woven 2 die de tonale behandeling in een ongewone tint ontvangt, met zijn geweven bovenwerk van textiel en leer, reflecterende taping en Free 5.0 zooleenheid in niets anders dan de Celery-tint groen.

Een van Nike Free Waar te Koopvele succesvolle op klare en casual voetbal geïnspireerde silhouetten is terug in een andere sterke look met deze nieuwe "Midnight Turquoise" versie van de Free Hypervenom II. De gestroomlijnde en stijlvolle voetschoen van voetbal is omgevormd tot een straatschoen met vrije zolen en combineert het donkerblauwe bovenwerk met een subtiele tonale Safari-print op de middenvoet, terwijl zilveren spikkels een andere ingekorte dimensie toevoegen aan de schoen op de tussenzool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×