Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
ercheng

Adidas Ultraboost Aanbiedingen

Recommended Posts

ercheng    0

Sinds zijn debuut in 2015 heeft de Adidas Ultraboost Heren Goedkoop bekendheid verworven als een van de meest comfortabele sneakers ter wereld, goedgekeurd door zowel de enthousiaste hardloopenthousiasteling als de stijlbewuste demografie. Ondanks zijn ongeëvenaarde rit, was de grootste slag tegen de Ultra Boost - als die er was - dat de schoen in bijna vier jaar niet veel veranderde. Hoewel er enkele aanpassingen werden aangebracht aan het Primeknit bovenwerk uit één stuk, speelde het ontbreken van variatie tussen de vier modellen met de nummers 1.0, 2.0, 3.0 en 4.0 een rol bij het afkoelen van het silhouet een beetje.
ac572.jpg
De zaken veranderen echter voor 2019, omdat adidas klaar staat om een echt vervolg op haar belangrijkste schoen uit de 21e eeuw te ontketenen. De Adidas Ultraboost Dames Lage Prijs (die sommige de Ultra Boost 5.0 noemen) is voorzien van een nieuw ontworpen "kooi" aan de bovenkant door een doorschijnend TPU-paneel en een uitwendig stuk aan de achterkant dat fungeert als een hielkom voor stabiliteit. Het Primeknit-bovenwerk is opnieuw ontworpen en bevat een duidelijker tweekleurig kleurblokkeringsvermogen en een gestippeld weefpatroon in de richting van de flexzone aan de voorkant.

Madness - het geesteskind van de beroemde Chinese acteur Shawn Yue - is een merk dat zich richt op minutieuze details en uitstekende kwaliteit. Adidas Ultraboost Bestel Online Hun unieke ontwerpen zijn geliefd in zowel Groot-China als de rest van de wereld, en nu gaan ze de krachten bundelen met adidas voor een speciaal two-pack Ultra Boosts: een pikzwart en een spierwit. De hoofdontwerper van elke schoen komt tot stand via zijn gedurfde verfspattende stijldetails - rood op het witte paar, wit op het zwarte paar - terwijl lederen Three Stripe middenvoetkooien compleet met speciale Madness-branding een premium gevoel toevoegen. De afwerking wordt vervolgens verzorgd door de versterkte middenzolen en de contrasterende kanten tips.

De kolor Adidas Ultraboost Aanbiedingen daarentegen heeft een iets traditionelere uitstraling dankzij een combinatie van lichtgrijs en blauw over het Primeknit slip-on bovenwerk. Een 'zilveren medaille' hielkooi zou diegenen moeten inspireren die de Ultra Boost missen om achter dit paar aan te gaan. Dit is de tweede Ultra Boost Uncaged-samenwerking van Kolor en zou een beetje hoger moeten liggen dan hun vorige oranje creatie op basis van de eenvoud van deze tweekleurige optie.

Mis je een van de beste Adidas Ultraboost Kopen -releases in het recente geheugen? Social Status is klaar om hun co-op project met SNS op een willekeurig moment vandaag weer exclusief te laten vallen via de Frenzy App om 12:00 uur EST. Download de Frenzy-app om deel te nemen; het is momenteel alleen beschikbaar op iOS en u moet Apple Pay verbonden hebben.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenprofile.com
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×