Jump to content
Московский Ветеринарный Форум

Recommended Posts

warken    0

Klik hier voor meer informatie: www.schoenenprofile.com

Naast de eerder genoemde 990, is deze nieuwe variant van de Nieuwe New Balance 996 ook genoteerd als onderdeel van het "Ski" -pakket van het merk voor het herfst / winter 2015-seizoen. In wezen geeft het cues van vintage ski-sweaters en meer als de bron van zijn unieke make-up, het model straalt een soort van versleten look uit met een premium bovenwerk van grijs suède. Verschillende delen van het silhouet geven licht en donker schaduw om het model een beetje meer karakter te geven van deze specifieke presentatie. Hits of Blue sieren de mesh-teendoos, de tong, het kraaggebied en het "N" -logo als aanvulling op de colorway, terwijl een oranje rand met de letter het ontwerp nog meer uitspreekt.
Image
New Balance 996 Goedkoop Natuurlijk, levendige en kleurrijke sneakers zijn cool en leuk, maar je moet ook kicks hebben die net zo stijlvol zijn, maar hun uiterlijk minimaal houden. Neem bijvoorbeeld deze vrouwen New Balance 996. Hoewel het misschien onopvallend van kleur is, doen het vakmanschap en het materiaal op de schoen zeker het gesprek. We moeten nu allemaal weten dat New Balance niet bang is om subtiele / tonale kleurstellingen uit te schakelen. Trouwens, sommige van hun meest klassieke sneakers lijken de verharde look te rocken. Zou deze New Balance 996 de volgende NB sneaker kunnen zijn die een instant klassieker wordt?

New Balance 996 Lage Prijs Het echte ingewikkelde onderdeel in deze sneakers ligt in de brogue details die te vinden zijn in de hiel en teen van de schoen. Als u niet bekend bent met de detaillering van brogues, zijn het in feite decoratieve perforaties (broguing) en tanding gevonden langs de zichtbare randen van de schoenen. Meestal vind je brogue-details op schoenen met lage hakken of laarzen. Een ander onderdeel van de schoen die het vermelden waard is, is de grafische afbeelding van het paardenrace-thema op de inlegzolen van de schoen.

Een essentiële slijtage voor herfst - of welk seizoen dan ook - de New Balance 996 Heren Aanbiedingen keert terug in een ontluikende colorway met implicaties voor koel weer. De New Balance 996 "Beige" heeft een weelderig bovenwerk in een karamelachtige tint die barst van de smaak en hoogwaardige suede-fabricage. Een mesh toebox, hielkraag en tong zorgen voor goed ademend vermogen terwijl tonale veters het uiterlijk afronden.

De "Off White" colorway van de New Balance 996 Dames Bestel Online Deconstruct is vrij eenvoudig, maar de uniciteit van het model maakt dat voor tonnen goed. We vielen allemaal hals over kop toen we de gedeconstrueerde versie van de NB 696 zagen, en je zou aannemen dat dezelfde passie naar de release van de New Balance 996 Deconstruct "Off White" stroomt. Het bovendeel heeft een hoogwaardige constructie, met perforaties langs de neus, het New Balance "N" -logo en de kraag, die behoorlijk ingewikkeld wordt afgetrokken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×