Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
Ligand8

Nike Air Zoom Spiridon kommer i "Pure Platinum"

Recommended Posts

Ligand8    1

V

nike internationalist skor är en av Nike Sportswears klassiska silhuetter och lätta runner har kommit fram till en ny, lättanvänd färgväg för Fall-säsongen. Kommer i den alltid populära Triple Black färgpalett, är denna Nike Internationalist konstruerad av ett mjukt läder allt över det övre. Mörkgrå har sedan placerats på tunga och hälmärkning, liksom på en del av mellansolen. En svart gummisula har sedan lagts till för att slutföra utseendet. Fläktar från Internationalist kan ta denna Triple Black Leather Colorway på utvalda återförsäljare i höst.


Nike lägger till ett annat stilfullt färgschema till sin köpa nike sock dart lineup med denna nya "Obsidian" och "Glacier Gray" -modellen. Maskens övre pryds i en marinblå som stöds av en obsidian midfootrem som alla sitter ovanpå en grå, spetsig mellansula. Denna socka som silhuett är gjord av andningsbart och flexibelt material som kombinerar med en skumsula för en enkel och bekväm passform. Denna nya Sock Dart SE dyker upp hos Nike-återförsäljare som Premier nu.


nike air zoom Spiridon fortsätter att släppa i några nya färgvägar till början av det nya året. Nästa upp är denna "ren platina" iteration som kommer till återförsäljare. Konstruerad med ett övre övre, dynamiskt passande lacing system, 3/4-längd Zoom Air-enhet, dubbeldensitetsinsprutad enhetssula och gummimoment på ytan. Men höjdpunkten i den här utgåvan är den spetsiga mellansolen som ger en fin kontrast.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×