Jump to content
Московский Ветеринарный Форум
Sign in to follow this  
Ligand8

Gedetailleerde weergave van de Nike Roshe Two Flyknit V2

Recommended Posts

Ligand8    1

Jason Day vaardigt dit weekend twee speciale paren van de goedkope nike lunar Control Vapor 2 PE aan voor internationaal spelen. De colorway komt overeen met de uniformen van zijn team voor het toernooi. De Lunar Control Vapor 2 behoudt hetzelfde unieke TPU-loopvlak als zijn voorganger - een uitstekende reeks van tandachtige sporen, waardoor maximale tractie en ononderbroken contact met de grond mogelijk is wanneer het gewicht van hak tot teen verschuift.


De nike blazer schoenen krijgt opnieuw een luxe behandeling met de komst van deze Nike Blazer Low LX, die is bedekt met zacht ponyhaar. Deze vrouwencollectie van de Blazer Low neemt de tonale behandeling op de bovenkant aan omdat het grootste deel van de schoen wordt bedekt in een combinatie van zwart ponyhaar en fluweel voor een premium uitstraling. Zelfs de Nike-branding op de tong, zijpanelen en hiel hebben de tonale uitstraling gekregen. Hieronder zien we wat contrast door een witte rubberen zooleenheid.


De eigen loopwheeler van Japan heeft zich gespecialiseerd in het indigo sterven van een aantal van de meest herkenbare silhouetten van Nike voor het grootste deel van het jaar, met de wil van de Nike Sock Dart en Nike Air Force 1 Ultra om een premium gemêleerde indigo-revisie te krijgen. Nu is de stempel terug met de nike roshe run Two en Nike Aptare SE met een vergelijkbare look. Beide paren zijn beschikbaar vanaf 1 september bij geselecteerde retailers, variërend van Nike Harajuku, Tokio's NikeLab MA5, en bij Loopwheeler-winkels in Tokio, Osaka en Fukuoka. Degenen die niet in Japan zijn, kijken uit naar deze samenwerking om in de toekomst op Nike.com te komen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×